link-uri ...

 

 

Tamplarie & Geam termoizolant
Curbare & Infoliere profile pvc

Cel mai nou sistem care il producem este sistemul de inchidere-deschidere prin intermediul unor panouri pliabile de geam sau lemn innobilat.
Peretii mobili reprezinta o solutie simpla, eleganta si eficienta a exploatarii spatiilor ample cum sunt: balcoane, sali de conferinte, terase, gradini de iarna, sali de sport, spatii comerciale, birouri, hoteluri, restaurante, magazine etc. si ofera posibilitatea desfasurarii simultane a mai multor activitati independente in spatiul unde sunt montati.

 

 

 

Acesti pereti se pot plia sau parca oriunde pentru a optine un spatiu deschis in totalitate.
Vizibilitatea catre exterior este maxima cat timp sunt inchise si totala cand sunt deschise.
Curatirea sticlei se face cu usurinta atat pe interior cat si pe exterior, fiecare panou fiind independent unul fata de celalalt.
Se pot compartimenta spatii oricat de mari.
Manipularea este simpla, rapida si silentioasa.
Pentru formarea peretelui, panourile sunt impinse cu lejeritate pe pozitia de inchidere, iar deschiderea se realizeaza cu aceeasi usurinta, sistemul garantand securitatea maxima a panourilor.
Pot exista usi incluse sau pot fi doar foi simple glisante.
Garniturile folosite la imbinari prezinta protectie antibacteriana, impiedica intrarea prafului, vantului, zapezii si ploii, mirosurilor neplacute dar si protectie fonica.
Profilele din aluminiu au grad ridicat de durabilitate: nu se deformeaza in timp din cauza temperaturilor scazute sau ridicate iar gratie faptului ca sunt vopsite in camp electrostatic ele nu isi schimba culoarea in timp.

- -